BURSA / NİLÜFER - Tahtalı Ortaokulu

0.224.482 34 73
Tahtalı Mahallesi Okul Sokak No 9 Nilüfer/BURSA
Vizyon
Eğitim-Öğretim için talepte bulunan öğrencilerimize ihtiyaçları çerçevesinde , kanun ve yönetme-liklerin elverdiği şekilde fırsat eşitliğinden yararlandırılarak , çağın ihtiyaçlarına cevap 5 yıl içerisinde Nilüfer İlçesinde eğitim – öğretim altyapı ve teknolojileri bakımından öğrencileri tatmin edici bir gelişmişlik standardına ulaşmak , veli ve öğrencilerimizde okul – eğitim ve bilginin değerli olduğu anlayışını yerleştirmek.
Misyon
Eğitim-Öğretim için talepte bulunan öğrencilerimize ihtiyaçları çerçevesinde , kanun ve yönetme-liklerin elverdiği şekilde fırsat eşitliğinden yararlandırılarak , çağın ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte bireyler olarak hayata ve geleceğe hazırlamak , onları insan haklarına saygılı , milli ve manevi değerleri koruyup-geliştiren , sosyal özgüveni yüksek , geleceğini kendi emeğiyle inşa etme bilincinde olan kişilikli insan yetiştirmek.
Ulaşım
Şehir merkezine Belediye Otobüsü , Küçük Sanayi istasyonuna Otobüs ve minibüslerle sağlanmaktadır.
Tahtalı Mahallesi Okul Sokak No:9 Nilüfer/BURSA
İl Merkezine 18km, İlçe Merkezine 10km´dir.